foto

Andrew MacRitchie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 John Stratton: V první linii
V utajení
2012 Temný příliv
2010 Perfect Life
2009 Solomon Kane
2008 Soudný den
2007 Obchod století
2006 Stormbreaker
2005 Sahara
2004 Agent Cody Banks 2
2002 Dnes neumírej
1999 The New Adventures of Pinocchio

TV seriály

2018 The Terror (TV seriál)
The C the C the Open C (E09)
First Shot a Winner, Lads (E05)
Gore (E02)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Rebelka (S01E07)
Dobrý voják (S01E04)
Endeavour (TV seriál)
Uškrcení (S02E03)
2012 Sindibád (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace