foto

Andrew MacRitchie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Rogue
2017 John Stratton: V první linii
V utajení
2012 Temný příliv
2010 Perfect Life
2009 Solomon Kane
2008 Soudný den
2007 Obchod století
2006 Stormbreaker
2005 Sahara
2004 Agent Cody Banks 2
2002 Dnes neumírej
1999 The New Adventures of Pinocchio

TV seriály

2019 Temný krystal: Věk vzdoru (TV seriál)
2018 The Terror (TV seriál)
The C the C the Open C (S01E09)
First Shot a Winner, Lads (S01E05)
Gore (S01E02)
2015 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Rebelka (S01E07)
Dobrý voják (S01E04)
Endeavour (TV seriál)
Uškrcení (S02E03)
2013 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 2 (S04E02)
2012 Sindibád (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 4 (S03E04)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky