foto

Brent V. Friedman

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Foodfight!
1997 Mortal Kombat 2: Vyhlazení
1996 Exit
1995 Kouzelný ostrov
Pet Shop
1994 Prehysteria! 2
Zásah z pekla
1993 Americký cyborg
Klíšťata
Necronomicon
1991 Zmrtvýchvstalý
1990 Hollywood Hot Tubs 2: Educating Crystal
Syngenor
1988 Oltář zla

TV seriály

2016 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Dvojitý agent Droid (S03E18)
Vize a hlasy (S03E10)
Poslední bitva (S03E05)
2008 Gemini Division (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
2007 Afterworld (TV seriál)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Zásilka (S03E07)
Rajiin (S03E04)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Secret Agent Man (TV seriál)
1998 Vrána (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace