foto

Günther Anders

  • nar. 8.11.1908
    Berlín, Německá říše
  • zem. 16.9.1977 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1968 Die Sanften vom Don (TV film)
1967 Schwanensee (divadelní záznam)
1966 König Ottokars Glück und Ende (TV film)
1965 Der Alpenkönig und der Menschenfeind
Lumpazivagabundus
1963 Das Haus in Montevideo
Una chica casi formal
Zázračná záchrana bílých hřebců
1961 ...und wer küsst mich?
Der Lügner
Frau Cheneys Ende
1960 Das Glas Wasser
Der liebe Augustin
Faust
Gustav Adolfs Page
Strašidla ze Spessartu
1959 Das Schöne Abenteuer
Geliebte Bestie
1958 Der Priester und das Mädchen
Herz ohne Gnade
Man müßte nochmal zwanzig sein
Stefanie
1957 Die Heilige und ihr Narr
Die Unentschuldigte Stunde
Robinson nesmí zemřít
Wien, du Stadt meiner Träume
1956 Fuhrmann Henschel
Heute heiratet mein Mann
Kaiserjäger
Kronprinz Rudolfs letzte Liebe
Lügen haben hübsche Beine
The Man Who Never Was
1955 Der letzte Akt
Die Barrings
Die Toteninsel
Dunja
Herz voll Musik, Ein
1954 Das Bekenntnis der Ina Kahr
Dieses Lied bleibt bei Dir
Ohňostroj
1953 Ich und meine Frau
Liebeskrieg nach Noten
1952 Ich hab' mich so an Dich gewöhnt
Im weißen Rößl
1951 Das Tor zum Frieden
Der blaue Stern des Südens
Wiener Walzer
Wonder Kid, The
Ďáblice
1950 Erzherzog Johanns große Liebe
Prämien auf den Tod
1949 Das Kuckucksei
Eroica
1948 Fregola
The Mozart Story
Ulli und Marei
1947 Am Ende der Welt
Zwischen gestern und morgen
1945 Das Leben geht weiter
1944 Das Herz muß schweigen
Der gebieterische Ruf
Schrammeln
1943 Radostné prázdniny
1942 Hochzeit auf dem Bärenhof
Mozart
1941 Heimkehr
1940 Bal paré
Der Weg zu Isabel
Wunschkonzert
1939 Barbara, wo bist Du?
Die Hochzeitsreise
Legion Condor
Tři dny štěstí
1938 Capriccio
Pour le Mérite
Urlaub auf Ehrenwort
1937 Brillanten
Jeho nejlepší přítel
Můj syn, pan ministr
Pension Elise Nottenbohmová
Schauspieldirektor, Der
Unternehmen Michael
Vládce
Zlomená křídla
1936 Die Lokomotivenbraut
Die letzten Grüsse von Marie
Heiratsbüro Fortuna
Lustigen Weiber, Die
Susanne im Bade
Zrádce
1935 Das Einmaleins der Liebe
Der mutige Seefahrer
Viktoria

TV seriály

1954 Disneyland (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1968 Pole Poppenspäler (TV film)
1954 Pavel loutkář

Herecká filmografie

Dokumentární

2002 Das Leben geht weiter (TV film) - a.z.
1982 18 Bilder mit der Hand (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky