foto

William Styron

  • nar. 11.6.1925
    Newport News, Virginia, USA
  • zem. 1.11.2006 (81 let)
    Martha's Vineyard, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1998 Otrok - povídka
1982 Sophiina volba - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1993 Nahý v New Yorku
1965 Alma pura, Un

Dokumentární

2003 Nat Turner: A Troublesome Property
2001 Mark Twain (TV film)
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)
1986 America Undercover (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Na plovárně (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1984 Jeopardy! (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace