foto

John Fenton Murray

  • nar. 19.2.1917
    Lincoln, Nebraska, USA
  • zem. 24.7.1996 (79 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 Drahý zesnulý
1970 Pufnstuf
1968 Did You Hear the One About the Traveling Saleslady?
1965 McHale's Navy Joins the Air Force
1964 Man's Favorite Sport?
1962 It's Only Money
1961 Everything's Ducky
1957 Sabu and the Magic Ring
1956 Jaguar
1954 Atomic Kid, The

TV seriály

1977 Operation Petticoat (TV seriál)
1975 The Lost Saucer (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
Partridge Family, 2200 A.D., The (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
1970 Bugaloos, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1966 Jean Arthur Show, The (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1961 Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
1958 The Ann Sothern Show (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Mickey Rooney Show (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)

TV pořady

1971 Lidsville (TV pořad)
1954 The Jimmy Durante Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace