foto

Eri Išida

  • nar. 9.11.1960 (59 let)
    Jacuširo, prefektura Kumamoto, Kjúšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ucukušii hito
2015 Ariel ódži to kanšinin
Cinema no tenši
Nagareboši ga kieta uči ni
2014 Bankúbá no Asahi
Bayblues: 25 Years and 354 Days
Seto'uči kaizoku monogatari
2012 My House
Poteči
2010 Šibuja
2009 Acacia
2008 Clone wa kokjó o mezasu
2007 Aozora no ruretto
Habu to genkotsu
Kaze no Kitamichi (TV film)
Sad Vacation
2006 Route 225
2005 Fîmeiru
Hibi
2004 Nanako to Nanao
2003 Closer to Home
ホーム・スイートホーム2/日傘の来た道
2002 Utsukushii natsu kirishima
1997 Ai no mokushiroku
Nacu džikan no otonatači
1995 Onimaro zanshinken (TV film)
1994 Curibaka nišši special
1993 Curibaka nišši 6
1992 Curibaka nišši 5
Tobu yume wo shibaraku minai
1991 Curibaka nišši 4
Nakibokuro
1990 Aya
Curibaka nišši 3
1989 Curibaka nišši 2
1988 Arashi ga oka
Curibaka nišši
Downtown Heroes
Hana no ran
1987 Chôchin
Hashi no ue ni oide yo
1986 Tokei - Adieu l'hiver
1984 Či-n-pi-ra
1983 Double bed
1982 45 kaiten no satsujin (TV film)
Ah! Nomugi toge - Shinryokuhen
Daiamondo wa kizutsukanai
Ekisutora
1981 Enrai
1978 Cubasa wa kokoro ni cukete

TV seriály

2016 Asa ga kuru (TV seriál)
2014 Long Goodbye (TV seriál)
2013 Machigawarechatta Otoko (TV seriál)
2008 Kaze no gâden (TV seriál)
2007 Kaze no hate (TV seriál)
2003 Good Luck!! (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)
1993 課長サンの厄年 (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)
1986 Toki ni wa Issho ni (TV seriál)
1985 Kokugo gannen (TV seriál)
1980 Urutoraman Eiteî (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky