foto

Patience Cleveland

  • nar. 23.5.1931
    New Hampshire, USA
  • zem. 27.5.2004 (73 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Taking the Wheel
2001 Donnie Darko
2000 Get Your Stuff
1999 Akta X: Samantha (video kompilace)
1994 Další půlnoční běh (TV film)
Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1989 Nowhere to Run
1986 Kung Fu (TV film)
Psycho 3
Whoopee Boys, The
1983 Lies
1979 Hry bez pravidel (TV film)
Transplant (TV film)
1978 Rabbit Test
1967 Pan Fitzwilly

TV seriály

2002 Still Standing (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Ellen Show (TV seriál)
2000 Harvey Birdman, Attorney at Law (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Normal, Ohio (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Konec cesty (S07E11)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Famous Jett Jackson, The (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 Down Home (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1971 The Smith Family (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Dokumentární

2004 'Donnie Darko': Production Diary

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace