foto

Ai Kató

  • nar. 12.12.1982 (36 let)
    Nagoja, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kjokuhoku rapusodi (TV film)
2013 Cheap Flight!! (TV film)
2012 Another
Brave Hearts: Umizaru
2011 Brutus no Shinzo (TV film)
Hikaru hekiga (TV film)
Suna no Utsuwa (TV film)
2010 Za rasuto messeji: Umizaru
2008 Ano Hi Bokura no Inochi wa Toiretto Pepa yori mo Karukatta (TV film)
2006 Limit of Love: Umizaru
2005 Hiroshima Showa 20 nen 8 Gatsu Muika (TV film)
2004 Umizaru
2000 Naniwa Kinyudo 5 (TV film)

TV seriály

2014 Dr. DMAT (TV seriál)
2013 Gočisósan (TV seriál)
Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2012 Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Seinaru Kaibutsutachi (TV seriál)
Taira no Kiyomori (TV seriál)
2010 Face Maker (TV seriál)
Jeneraru rūju no gaisen: Chīmu bachisuta 2 (TV seriál)
Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)
Unubore Deka (TV seriál)
2009 Rimitto: keidži no genba 2 (TV seriál)
2007 Dream Again (TV seriál)
Haken no Hinkaku (TV seriál)
2005 Umizaru (TV seriál)
2004 Fuufu (TV seriál)
Kimi ga Omoide ni Naru Mae ni (TV seriál)
2003 Yanpapa (TV seriál)
2001 Kizudarake no Love Song (TV seriál)
Tengoku ni ichiban chikai otoko (TV seriál)
2000 Manatsu no Merry Christmas (TV seriál)
1998 P.A. Private Actress (TV seriál)
Seidža no kóšin (TV seriál)
Sweet Devil (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky