foto

Cuco Wallraff

  • nar. 1963
    Solingen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Vom Himmel hoch (TV film)
2015 Kolonie
2011 Brazilské štěstí (TV film)
Der Ewige Tourist
2007 Das Wunder der Liebe (TV film)
2005 Drei teuflisch starke Frauen (TV film)
2002 Vražedná schůzka - Stopa vede do Palmy (TV film)
2001 Zwölfeläuten (TV film)
2000 Der Feind an meiner Seite (TV film)
Krieger und Liebhaber (TV film)
Vražda ve Swinger klubu (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Über den Dächern von Schwerin (TV film)
1996 Die Putzfraueninsel
Ein Mord auf dem Konto (TV film)
Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Fallobst (TV film)

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
Nein heißt Nein (S01E04)
2006 Červené růže (TV seriál)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1997 Todesspiel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace