foto

Ingrid De Vos

  • nar. 30.12.1954 (64 let)
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Le Ciel Flamand
2014 Pečovatel
2012 Weekend aan Zee
2011 Code 37
2004 Marmeláda
2001 Olivetti 82
Pauline a Paulette
1999 Riskantní zásilka
1995 Létající Holanďan
1993 Beck - De gesloten kamer
1989 Cruel Horizon
1988 Gaston et Leo à Hong Kong
1986 Springen
1985 Istanbul
1984 Burgemeester van Veurne, De (TV film)
1983 Brussels by Night
1982 Toute une nuit
1977 Rubens, schilder en diplomaat

TV seriály

2019 Grenslanders (TV seriál)
2018 De Dag (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2016 Als de dijken breken (TV seriál)
Chaussée d'Amour (TV seriál)
2015 Professor T. (TV seriál)
2014 Vriendinnen (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
2011 Het goddelijke monster (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Ella (TV seriál)
Goesting (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Kongo (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
Rivier waarin ik zwom, De (TV seriál)
1977 Slisse & Cesar (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky