foto

Jos Verbist

  • nar. 20.6.1952 (68 let)
    Lier, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nestřílejte!
2017 Vele hemels boven de zevende
2016 Černý diamant
2014 Brabançonne
Halfweg
2013 Het vonnis
2002 Holčička
1999 Man van staal
Vergeten straat
1997 Charakter
1986 Gezin van Paemel, Het
1980 De witte
Hellegat
1979 Maand op het land, Een (TV film)
1978 De brusselse straatzanger (TV film)
Huwelijksfeest, Het (TV film)

TV seriály

2016 Chaussée d'Amour (TV seriál)
2014 Vriendinnen (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
2012 Quiz Me Quick (TV seriál)
2010 Dubbelleven (TV seriál)
Duts (TV seriál)
2008 Van Vlees en Bloed (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1973 Magister Maesius (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky