foto

Kristen Kerr

  • nar. 17.12.1974 (44 let)
    Virginia, USA

Biografie

Vyštudovala Cave Spring High School v Roanoke, potom pokračovala na Mary Baldwin College v Stanton (Virginia), kde získala titul bakalára vo filme a televízii. Veľmi rýchlo po vyštudovaní si ju našiel svet modelingu, v ktorom je spájaná hlavne s cestovaním pre GLOBE. Z Virginie do New Yorku, potom do Veľkej Británie, neskôr do Paríža a Milána. Kristen sa začala objavovať na predných stranách magazínov značiek celého sveta. Po návrate do NY Kristen dosiahla toho, po čom najviac túžila.

Nie dlho na to, čo sa stretla s herectvom, Kristen zbalila kufre a odletela do L.A.. Tam sa začala prebíjať do sveta filmu a televízie. Jej začiatkom bol MEN, WOMEN & DOGS, no prvý väčší projekt, ktorého sa zúčastnila, bol až film INLAND EMPIRE režiséra Davida Lyncha. V tom momente sa jej otvorili dvere do televíznych a filmových projektov. Prišlo tiež prvé ocenenie a to v roku 2004, ocenenie s názvom SUNDANCE 2004 GRAND JURY PRIZE. Opäť sa objavila v seriáloch a filmoch, v roku 2006 vo FLIGHT OF THE LIVING DEAD: OUTBREAK ON A PLANE, potom v DESIRE a rok na to v A STRANGER'S HEART a v prvej epizóde DEXTERA v úlohe Allison.

Rok 2007 sa stal v jej hereckom živote prelomovým, dostala hlavnú úlohu v úspešnom THE DEVIL'S MUSE. O rok neskôr si zahrala v STRICTLY SEXUAL a stala sa víťazom nezávislého medzinárodného festivalu Comic-Con. Kristen žije v Los Angeles obklopená umením, čo ju najviac napľňa.

Ľubomír "chesterko" Monček

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eyewitness (TV film)
On the Horizon
The Dog Who Saved Summer
2014 Fourth Noble Truth, The
High School Exorcism (TV film)
Panenka z pekla (TV film)
2013 Porotci (TV film)
Zásilka
2011 Noční jízda
Všemocný Thor (TV film)
2010 Abandoned
2008 Jen na sex
2007 Devil's Muse, The
ELI
Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
Opiated: Life Beneath the Eyelids
Stranger's Heart, A (TV film)
2006 Inland Empire
2004 Chyťte tu holku
2003 Guest House, The
Mládí v trapu
Trailer, The
2002 Tančírna Podzimní úplněk (TV film)

TV seriály

2012 Prozíravost (TV seriál)
Šifra (S01E04)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Úplně všechno zkazí (E02)
Strictly Sexual: The Series (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vigilante (S07E15)
2007 Dexter (TV seriál)
Nepříjemná lež (S02E03)
2006 Desire (TV seriál)
2005 Freddie (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Hlavní podezřelý (S03E15)
Za tou duhou (S03E11)
Jen přátelé (S03E10)
další epizody (4)

Dokumentární

2005 Secret Map of Hollywood, The (TV seriál)
2004 Dig!
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace