foto

Andrzej Lewandowski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Jan Matejko: Rejtan - Upadek Polski
Přes kosti mrtvých
2015 Spravedlivý
2001 Pól serio
1995 Nic směšného
1993 Tajemství vozu č. 13 (TV film)
1992 Wielka wsypa
1988 Dziewczynka z hotelu Excelsior
1987 Slonce w galeziach (TV film)
1985 Szalenstwa panny Ewy

TV seriály

2014 Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
další epizody (12)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)

Dokumentární

2000 Ludwik Perski. Krótkie wspomnienia z dlugiego zycia (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky