foto

Bogdan Stachurski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Zaklínač
1999 Ajlawju
1997 Mami, mluví taky slepice?
1995 Nic směšného
Ptaszka
1994 Szczur
1989 Poslední zvonění
1988 Alchemik
1985 Hommage à Beksinski

TV seriály

2018 Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2015 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (9)
2014 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Nad rozlewiskiem... (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2011 Życie nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2010 Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2004 Kosmici (TV seriál)
2003 Tak czy nie? (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Ciri (E13)
Falwick (E12)
Marigold (E11)
další epizody (13)
2000 Miasteczko (TV seriál)

Dokumentární

1987 Sen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky