foto

Michael J. McEvoy

  • nar. 29.8.1961 (59 let)
    Camden County, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 White Gold
2017 Zpátky na nohou
2010 Forget Me Not
Just Ines
2008 Já a Orson Welles
2005 E=mc² (TV film)
1989 Na Pele do Urso
1988 Vroom

TV seriály

2016 Dark Angel (TV seriál)
2014 Young Dracula (TV seriál)
The Darkest Hour - Part 2 (S05E13)
The Darkest Hour - Part 1 (S05E12)
Bite Me (S05E11)
další epizody (13)
2010 Summer in Transylvania (TV seriál)

Dokumentární

2020 Citizen Bio
2019 Hacker: Hunter (TV seriál)
2018 Churchill and the Movie Mogul
The Jazz Ambassadors
2012 Tajemné hlubiny s Bobem Ballardem (TV seriál)
2005 French Beauty (TV film)
2002 Bitva o Hood a Bismarck
1986 Equinox (TV seriál)

TV pořady

2006 Abbey Road: Live (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Já a Orson Welles

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky