foto

John Westbrook

  • nar. 1.11.1922
    Teignmouth, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.6.1989 (66 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Family Ties Vacation (TV film)
1984 Dress, The
1979 Ffolkes
1978 Pán prstenů
1976 Madness, The (TV film)
1965 Ligeina hrobka
1964 Maska rudé smrti
1963 August for the People (TV film)
1962 A Prize of Arms
1960 Foxhole in Cairo
1959 Místo nahoře
1957 Rupert of Hentzau (TV film)
1951 There Is Another Sun
1948 Arms and the Man (TV film)

TV seriály

1978 Blakes 7 (TV seriál)
1977 Drama (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1974 Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
Unofficial Rose, An (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
Justice (TV seriál)
1969 The First Churchills (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Paul of Tarsus (TV seriál)
1957 Huntingtower (TV seriál)
Thunder in the West (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace