foto

Lobo Sebastian

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pašerák
2015 Sleep with Me
2014 Kill Kapone
2009 Sněhová nadílka
2008 Columbus Day
Učebnice smrti (TV film)
Ženy v akci (TV film)
2007 Akcelerace smrti (TV film)
Zkažené mládí
2006 TV: The Movie
2005 Trestná lavice
Špína
2004 Můj malý svět
Party Animalz
2003 Alex a Emma
2001 Duchové Marsu
2000 Leprechaun in the Hood
Road Dogz
Something to Sing About (TV film)
Tanečnice od Modrého leguána
Ve spárech yakuzy
Zkurvenej pátek
1999 Let the Devil Wear Black
Černá a bílá
1998 One Foot in the Grave
První liga 3: Zpátky do druhé ligy
True Friends
1997 187 - Kód pro vraždu
Bartender
Temný úsvit
Trojská válka
1996 Bláznivá škola
1994 No Ordinary Love

TV seriály

2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Cuchillo (S01E02)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Welcome Back, Carter (E06)
Lucifer (TV seriál)
My Little Monkey (S02E07)
MacGyver (TV seriál)
Wrench (S01E06)
Queen of the South (TV seriál)
Estrategia de Entrada (S01E03)
Cuarenta Minutos (S01E02)
Piloto (S01E01)
Aquarius (TV seriál)
Happiness is a Warm Gun (S02E02)
2015 Aquarius (TV seriál)
Your Mother Should Know (S01E11)
It's Alright Ma (I'm Only Bleeding) (S01E10)
Home Is Where You're Happy (S01E04)
Hráč (TV seriál)
L.A. Takedown (E03)
2014 Chop Shop (TV seriál)
Married (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
San Dominick (S12E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Girls Disappeared (S16E01)
2013 Maron (TV seriál)
2012 Longmire (TV seriál)
The Cancer (S01E04)
Castle na zabití (TV seriál)
Navždy (S04E23)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
Una Venta (S04E04)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Na vlastní triko (S03E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Běsnění (S04E24)
Policejní odznak (TV seriál)
Enemy of Good (S05E02)
2005 Arrested Development (TV seriál)
Making a Stand (S03E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vrah z hrobu (S04E01)
Larry, kroť se (TV seriál) - herec, a.z.
The End (S05E10) - a.z.
The Christ Nail (S05E03)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
2003 Reno 911! (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S03E05)
2002 Fastlane (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Souhvězdí Orionu (S08E18)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Nikki (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace