foto

Don Fellows

  • nar. 2.12.1922
    Salt Lake City, Utah, USA
  • zem. 21.10.2007 (84 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Superman II: Verze Richarda Donnera - a.z.
2000 Muž, který plakal
1998 Horseshoe
Sametová extáze
1991 Ålder okänd (TV film)
1990 Nevěstino věno (TV film)
1989 Nightwatch, The (TV film)
1988 Intrigue (TV film)
1987 Beiderbecke Tapes, The (TV film)
Dvě paní Grenvillové (TV film)
Superman 4
1986 Maggie (TV film)
Poslední dny generála Pattona (TV film)
Strašidelné líbánky
Šílená Amerika
1985 Reunion at Fairborough (TV film)
Tucet špinavců: Druhá mise (TV film)
Wallenberg: A Hero's Story (TV film)
1984 Elektrické sny
1983 Enigma
1982 Inside the Third Reich (TV film)
Who Dares Wins
1981 Dobyvatelé ztracené archy
Oko jehly
1980 Superman 2
1979 Licensed to Love and Kill
One Fine Day (TV film)
Operace Omega
1978 Destination Moonbase Alpha (TV film)
1977 Ultimátum
Valentino
1976 Alien Attack (TV film)
Death Play
Přichází Satan!
Spy Story
1975 Obnažený státní úředník (TV film)
Zlatá lest
1974 Mousey (TV film)
Soft Beds, Hard Battles
Spikesova banda
1972 Trick Baby
1968 Detektiv
Jed

TV seriály

2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 First Among Equals (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 The Citadel (TV seriál)
1980 Oppenheimer (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Ike (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Don't Forget to Write! (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
Breakaway (S01E01)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
You're On Your Own (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
1972 Spy Trap (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 The Witness (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1968 Symbiopsychotaxiplasm: Take One

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace