foto

June Lockhart

  • nar. 25.6.1925 (93 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Remake
2012 Zombie Hamlet
2009 Super Capers
Wesley
2007 Vánoční únos (TV film)
2001 Au Pair II aneb Pohádka pokračuje (TV film)
2000 Thundering 8th, The
1999 Deterrence
1998 Ztraceni ve vesmíru
1995 Out There (TV film)
Zlatá klec (TV film)
1994 Sleep with Me
Tis the Season
1992 Amazing Stories: Book Five (video kompilace)
Nebezpečný ostrov (TV film)
1991 Kdo zabíjí nevinné manekýnky
1989 CHUD II.
Velkofilm
1988 Never Say Goodbye (TV film)
Perfect People (TV film)
Rented Lips
Vražedný šepot (TV film)
1986 Skřítek
1985 All American Cowboy (TV film)
1984 Jak jsme zachránili Vánoce (TV film)
1983 UFO - tajemní návštěvníci
1982 Butterfly
Capture of Grizzly Adams, The (TV film)
Deadly Games
1981 Peking Encounter (TV film)
1980 Just Tell Me You Love Me
1979 Dinky Hocker (TV film)
Walking Through the Fire (TV film)
1978 Dar lásky (TV film)
Double Life, A (TV film)
1977 Curse of the Black Widow (TV film)
1975 Walk Safe, Young America
Who Is the Black Dahlia? (TV film)
1973 The Bait (TV film)
1970 But I Don't Want to Get Married! (TV film)
1968 Lassie a Neeka (TV film)
1963 Lassie - Velké dobrodružství
Lassie: A Christmas Tail
1957 Time Limit
1947 Bury Me Dead
It's a Joke, Son!
T-Men
1946 Easy to Wed
The Yearling
Vlčí žena v Londýně
1945 Keep Your Powder Dry
Son of Lassie
1944 Bílé útesy doverské
Setkáme se v St. Louis
1943 Forever and a Day
1942 Miss Annie Rooney
1941 Adam Had Four Sons
Četař York
1940 All This, and Heaven Too
1938 A Christmas Carol

TV seriály

2006 Chirurgové (TV seriál)
Cesta tam a zase zpátky (S02E15)
Odložené případy (TV seriál)
Krásný Blázínek (S03E19)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Milionová výhra (S01E17)
1995 Roseanne (TV seriál)
December Bride (S08E11)
All About Rosey (S07E19)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Milosrdenství (S01E22)
1991 Plný dům (TV seriál)
Dohazovačka (S05E02)
Dvojčata (S05E01)
1986 Wildfire (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
O nejlepší dýni (S02E10)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Fakulta plná skandálů (S02E04)
1978 Loose Change (TV seriál)
1974 These Are the Days (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1965 Lost in Space (TV seriál)
Oh My Word (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1960 The Best of the Post (TV seriál)
1958 Decision (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 The Faith of Our Children (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1947 Kukla, Fran and Ollie (TV seriál)

Dokumentární

2003 50 Greatest TV Animals (TV film)
CBS at 75 (TV film)
1998 Great Christmas Movies, The (TV film)
1995 Fantasy Worlds of Irwin Allen, The
1994 Story of Lassie, The (TV film)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)
1998 Lost in Space Forever (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1972 New Zoo Revue (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1966 The Face Is Familiar (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
1963 You Don't Say (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1948 Who Said That? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace