foto

Carsta Löck

  • nar. 28.12.1902
    Deezbüll, Šlesvicko-Holštýnsko, Německá říše
  • zem. 19.10.1993 (90 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Der Schnüffler
Frau Juliane Winkler (TV film)
1979 Neues vom Räuber Hotzenplotz
1978 Feuer um Mitternacht
1975 Im Hause des Kommerzienrates (TV film)
1973 Emil och griseknoen
1972 Federlesen - Bilder aus dem Leben eines Einfallsreichen (TV film)
Michal dělá pořádek
1971 Emil i Lönneberga
1968 Einer fehlt beim Kurkonzert (TV film)
Vier Stunden vor Elbe 1 (TV film)
1965 Die Heirat (TV film)
Mädchen hinter Gittern
1964 Das ozeanische Fest (TV film)
1962 Das Mädchen und der Staatsanwalt
Eheinstitut Aurora
1961 Riviera-Story
1960 Im Namen einer Mutter
Můj spolužák
1959 2 x Adam, 1 x Eva
Buddenbrooks - 1. Teil
Buddenbrooks - 2. Teil
Paprika
1958 Der Mann im Strom
Der keusche Lebemann (TV film)
Grabenplatz 17
1957 Das unbewohnte Eiland (TV film)
Kolportage (TV film)
Witwer mit 5 Töchtern
1956 Drei Birken auf der Heide
Heidemelodie
Kirschen in Nachbars Garten
Skandal um Dr. Vlimmen
1955 Der Major und die Stiere
Der selige Christopher Bohn (TV film)
Griff nach den Sternen
Oberwachtmeister Borck
1954 Bei Dir war es immer so schön
Der Engel mit dem Flammenschwert
Heideschulmeister Uwe Karsten
Morgengrauen
Žena dneška
1953 Christina
Damenwahl
Hollandmädel
Käpt'n Bay-Bay
1952 Ferien vom Ich
Ich heiße Niki
Wochenend im Paradies
1951 Das seltsame Leben des Herrn Bruggs
Das späte Mädchen
Eine Frau mit Herz
1950 Hochzeit mit Erika
Insel ohne Moral
1949 Der große Fall
Der große Mandarin
Derby
Freitag, der 13.
Kukačky
Kätchen für alles
Život v kanafasu
1948 Film ohne Titel
1947 Zwischen gestern und morgen
1945 Das Leben geht weiter
Dr. phil. Doederlein
Stumme Gast, Der
1944 Ein fröhliches Haus
Ein schöner Tag
Obhájce má slovo
1943 Besatzung Dora
Fritze Bollmann wollte angeln
1942 Stimme des Herzens
1941 Bojová eskorta Lützow
Der Trichter Nr. 12
Jakko
Kadetten
Kleine Mädchen - große Sorgen
Männerwirtschaft
U-Boote westwärts!
Über alles in der Welt
1940 Für die Katz'
Ihr Privatsekretär
Povedení šibalové
Slečna sekretářka
1939 D III 38
Die Hochzeitsreise
Gewehr über, Das
Legion Condor
Policejní akta Fabreani
Stammbaum des Dr. Pistorius, Der
1938 Der Schein trügt
Die vier Gesellen
Es kann der Beste nicht in Frieden leben
Haustyrann, Der
Pour le Mérite
1937 Autobus S
Bombenidee, Die
Ein Volksfeind
Fremdenheim Filoda
Heimweh
Heiratsinstitut Ida & Co
1936 Die klugen Frauen
Die weissen Teufel
Ein netter Besuch
Hra na palubě
Líbánky
Onkel Bräsig
Wenn der Hahn kräht
1935 Alles um eine Frau
Angsthase
Der mutige Seefahrer
Ein Mädel aus guter Familie
Hermine und die sieben Aufrechten
Nach dem Klingeln - Bitte drücken
Sie oder Sie
Wer wagt - gewinnt
1934 Der Polizeibericht meldet
Die vier Musketiere
Ein Heiratsantrag
Krach um Jolanthe
Život je pes (německá verze)
1933 Flüchtlinge
Reifende Jugend
Wenn am Sonntagabend die Dorfmusik spielt

TV seriály

1974 Emil i Lönneberga (TV seriál)
Den stora snöstormen (E13)
Griseknoens märkliga bravader (E12)
Sugga är också galen! (E11)
další epizody (13)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
Sein Traum vom Grand Prix (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)

Dokumentární

1999 Der große Helga Feddersen Abend: Die Wanne ist voll (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1962 Haifischbar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace