foto

Rita May

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Vraždy v Yorkshiru: 1974 (TV film)
2002 Blood Strangers (TV film)
1999 Fanny and Elvis
1997 Sharpova spravedlnost (TV film)
1996 Až přijde sobota
1984 Vlákna (TV film)
1981 Looks and Smiles
1980 The Gamekeeper

TV seriály

2019 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
The Offered Fallacy (S02E06)
2018 Trollied (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
Episode 8 (S07E08)
Episode 7 (S07E07)
další epizody (8)
2017 Trollied (TV seriál)
Christmas Special: The Wedding (S07E10)
Christmas Special: The Robbery (S07E01)
2016 Trollied (TV seriál)
Christmas Special (S06E08)
Episode 7 (S06E07)
Episode 6 (S06E06)
další epizody (8)
2015 Trollied (TV seriál)
Christmas Special: A Christmas Carol (S05E09)
Episode 8 (S05E08)
Episode 7 (S05E07)
další epizody (9)
2014 Trollied (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2013 Trollied (TV seriál)
Christmas Special (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
další epizody (14)
2012 Trollied (TV seriál)
Christmas Special (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (14)
2011 Trollied (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2008 Sunshine (TV seriál)
2006 Drop Dead Gorgeous (TV seriál)
2003 Early Doors (TV seriál)
2000 Fat Friends (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky