foto

Karen Meagher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Širé Sargasové moře (TV film)
2004 Carrie's War (TV film)
2002 A Good Thief (TV film)
2001 Vražedná místa: Fotografovo křeslo (TV film)
1997 Sharpova spravedlnost (TV film)
1991 Černobyl (TV film)
1988 Guilty Thing Surprised, A (TV film)
1985 Blue Money (TV film)
1984 Vlákna (TV film)
1982 Experience Preferred... But Not Essential (TV film)

TV seriály

2018 Otec Brown (TV seriál)
Pomsta kavky (S06E02)
2011 The Hour (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2001 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tajemství mrtvých (S06E03)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1985 Connie (TV seriál)
Jonny Briggs (TV seriál)
1983 Gathering Seed, The (TV seriál)
1979 Mallens, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace