foto

Chase Offerle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Clementine
2018 Night Fat
2016 Tracktown
2015 The Adventures of Avery & Pete
2014 Divočina v každém z nás
2006 The Standard
2005 Cucák

TV seriály

2019 Maličkosti (TV seriál)
Všechno nejlepší, ku*** (S01E04)
2018 Portlandia (TV seriál)
Abracadabra (S08E04)
2013 Portlandia (TV seriál)
Soft Opening (S03E08)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Blue Line Job (S05E02)
2011 Grimm (TV seriál)
Danse Macabre (S01E05)

Dokumentární

2010 Mezi dospělými

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky