foto

Virginie Sauveur

  • nar. 3.6.1976 (44 let)
    Caen, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Le temps des égarés (TV film)
2008 La veuve tatouée (TV film)
2005 Celle qui reste (TV film)
2003 Quelques jours entre nous (TV film)

TV seriály

2017 Kaboul Kitchen (TV seriál)
Coup de Bambou (S03E06)
Le Nez (S03E05)
Des poussins et des hommes (S03E04)
další epizody (6)
2015 Virage Nord (TV seriál)
Nicolas (E03)
Le Miroir (E02)
La Clé (E01)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Le temps des égarés (TV film)

TV seriály

2015 Virage Nord (TV seriál)
Nicolas (E03)
Le Miroir (E02)
La Clé (E01)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Paris la blanche

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky