foto

Olivier Claverie

  • nar. 3.4.1959 (58 let)
    Melun, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Numéro une
2014 La loi, le combat d'une femme pour toutes les femmes (TV film)
Ptáci a lidé
2013 Meurtres à Saint-Malo (TV film)
2012 L'innocent (TV film)
Ma bonne étoile
Skvělý plán
10 jours en or
2011 Goldman (TV film)
Moi à ton âge (TV film)
Nechte moje lidi jít!
Ostrov
Présumé coupable
2010 Je n'ai rien oublié
Ni reprise, ni échangée (TV film)
2009 Coco Chanel & Igor Stravinsky
Folie douce (TV film)
Rozvody!
Za všechno může má matka
2008 Marion a Lucie (TV film)
2007 Affaire Sacha Guitry, L' (TV film)
Život umělce
2006 Azur a Asmar
Grand Charles, Le (TV film)
Une juge sous influence (TV film)
7 ans
2005 Angel-A
Bonbon au poivre
Je ne suis pas là pour être aimé
L'Annulaire
Pas bouger!
Peklo
Svatojakubská pouť
2004 A co já?
Krvavý prachy
Mariage mixte
Parallèles, Les
2003 Cena života
Jedna vila pro dva (TV film)
Šťastnou cestu
Vie érotique de la grenouille, La (TV film)
2002 Jim, la nuit (TV film)
Voyage organisé, Le (TV film)
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
Belphegor: Fantom Louvru
Voyance et manigance
2000 Le Coeur à l'ouvrage
1999 Děti století
Frère Irlandais, Le (TV film)
Voleuse de Saint-Lubin, La
1998 Deux mamans pour Noël (TV film)
Návštěvníci 2: V chodbách času
1997 Je ne vois pas ce qu'on me trouve
1996 Un samedi sur la terre

TV seriály

2016 Innocente (TV seriál)
2015 Virage Nord (TV seriál)
Nicolas (E03)
Le Miroir (E02)
La Clé (E01)
2014 Duel au soleil (TV seriál)
2012 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
2010 Dragons et princesses (TV seriál)
La commanderie (TV seriál)
Les Dames (TV seriál)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2007 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Chez Maupassant (TV seriál)
Sur le fil (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Enfant des lumières, L' (TV seriál)
Groupe flag (TV seriál)
Petit café (TV seriál)
2001 Enquętes d'Eloise Rome, Les (TV seriál)
2000 Mary Lester (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Sauvetage (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
Vocation d'Adrienne, La (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Regards d'enfance (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace