foto

Hans Reiser

  • nar. 3.6.1919
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 14.6.1992 (73 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1986 Tatort - Riedmüller, Vorname Sigi (TV film)
1980 Glaube, Liebe, Hoffnung (TV film)
1978 Einhorn, Das
1974 Tatort - 3:0 für Veigl (TV film)
1972 8051 Grinning (TV film)
Tatort - Münchner Kindl (TV film)
1971 Die Münchner Räterepublik (TV film)
1970 Abiturienten (TV film)
1968 Peter und Sabine
1967 Die Rolle seines Lebens (TV film)
Die große Postraub
1966 Der Würger vom Tower
Flieger Ross (TV film)
I Deal In Danger
Velká vlaková loupež (TV film)
1965 Jennifer...? (TV film)
1964 Zeit der Schuldlosen, Die
1963 Bekenntnisse eines möblierten Herrn, Die
Stadtpark (TV film)
Velký útěk
Würger von Schloß Blackmoor, Der
Žebrácká opera
1962 Mord im Dom (TV film)
Wittiber, Der (TV film)
1961 Geheimnis der schwarzen Koffer, Das
1960 Der Schleier fiel
Schlußakkord
Soldatensender Calais
Terror in der Waage (TV film)
Zeit und die Conways, Die (TV film)
1959 Kasimir und Karoline (TV film)
1958 Ein Lied geht um die Welt
1957 Die Gangster von Valence (TV film)
Dívka ze saliny
Immer, wenn der Tag beginnt
Weekend (TV film)
1956 Der starke Stamm (TV film)
Hilfe - sie liebt mich
1955 Der Pfarrer von Kirchfeld
Eine Frau genügt nicht?
Madame Aurélie (TV film)
1954 Das ideale Brautpaar
Die Generalprobe (TV film)
1953 Das Nachtgespenst
Musik bei Nacht
Straßenserenade
1952 Die schöne Tölzerin
Mönche, Mädchen und Panduren
Nachts auf den Straßen
Oh, du lieber Fridolin
1951 Heidelberger Romanze
Unvergängliches Licht
1950 Geliebter Lügner
1949 Begegnung mit Werther

TV seriály

1989 Löwengrube (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Detektiv Quarles (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)
1960 Es geschah an der Grenze (TV seriál)

Dokumentární

1942 Die See ruft

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky