foto

Paul Edwin Roth

  • nar. 22.10.1918
    Hamburk, Německá říše
  • zem. 28.10.1985 (67 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Seitenstechen
1984 Friedenmacher, Die (TV film)
1983 Es gibt noch Haselnuß-Sträucher (TV film)
1982 Das blaue Bidet (TV film)
Tatort - Trimmel und Isolde (TV film)
1981 Die Baronin - Fontane machte sie unsterlich (TV film)
Dům v parku (TV film)
Tatort - Das Zittern der Tenöre (TV film)
1980 Tři Švédky v Hamburku
1979 Drei Bürger zum Geburtstag
1978 Väter und Söhne (TV film)
1977 Nicht von gestern (TV film)
1976 Hinrichtung, Die
Tatort - Kassensturz (TV film)
1975 Memento Mori (TV film)
1974 Arme klauen nicht (TV film)
Fliegen und Stürzen - Porträt der Melitta Schiller-Stauffenberg (TV film)
1972 Agent aus der Retorte (TV film)
Der Stoff, aus dem die Träume sind
Rechtsprechung - Szenische Rekonstruktion des Prozesses gegen Dr. John Bodkin Adams (TV film)
Tatort - Strandgut (TV film)
Životní manko
1971 Die Halsbandaffäre (TV film)
F.M.D. - Psychogramm eines Spielers
Freudenhaus, Das
Und Jimmy ging zum Regenbogen
1970 Morgen, ein Fenster zur Straße (TV film)
U-2-Affäre, Die (TV film)
1969 Eine Rechnung, die nicht aufgeht (TV film)
Nachrichten aus der Provinz (TV film)
Totentanz (TV film)
1968 Der Fall Tuchatschewskij (TV film)
Eine Krankheit genannt Leben (TV film)
Kriminalistické muzeum - Stopa pneumatiky (TV film)
1967 Die Gefährtin (TV film)
Lobby Doll und die Sitzstangenaffäre - Eine erdachte Rekonstruktion (TV film)
1966 4 Schlüssel
Die Nacht zum Vierten (divadelní záznam)
Mann aus Brooklyn, Der (TV film)
Velká vlaková loupež (TV film)
Weiß gibt auf (TV film)
1965 Acht Stunden Zeit (TV film)
Bernhard Lichtenberg (TV film)
1963 Der Klassenaufsatz (TV film)
Der Mann aus England (TV film)
Der Parasit (TV film)
Der arme Bitos... oder Das Diner der Köpfe (TV film)
Jahre danach (TV film)
Strandgeflüster (TV film)
1962 Der Biberpelz (TV film)
Nachruf auf Jürgen Trahnke (TV film)
Nejdelší den
1961 Korczak und die Kinder (TV film)
Malachiášův zázrak
1960 Fabrik der Offiziere
Ich rufe Dresden (TV film)
Im Namen einer Mutter
Zeit und die Conways, Die (TV film)
1959 Affäre Dreyfus (divadelní záznam)
Unser Wunderland bei Nacht
1958 Gestehen Sie, Dr. Corda!
Kaukasische Kreidekreis, Der (TV film)
Stahlnetz - Die blaue Mütze (TV film)
Tod auf dem Rummelplatz, Der (TV film)
1957 Draußen vor der Tür
Gericht bei Nacht (TV film)
Viktoria (TV film)
1955 Ingrid - Die Geschichte eines Fotomodells
Kinder, Mütter und ein General
1953 Raskolnikow (TV film)
Signale aus dem Äther (TV film)
1949 Chléb náš vezdejší
1947 ...und über uns der Himmel

TV seriály

1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Kunstfehler (S01E10)
1984 Tegtmeier (TV seriál)
1982 Kreisbrandmeister Felix Martin (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1981 Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Geschichten aus der Zukunft (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
Eurogang (TV seriál)
1974 Aus Liebe zum Sport (TV seriál)
Eine geschiedene Frau (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Bastian, Der (TV seriál)
Lemmi und die Schmöker (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
Der Illegale (TV seriál)
Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Unsere heile Welt (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Die Hupe - Eine Schülerzeitung (TV seriál)
Ein Jahr ohne Sonntag (TV seriál)
Kapitän Harmsen (TV seriál)
Meine Schwiegersöhne und ich (TV seriál)
1967 Sherlock Holmes (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

1950 Berlin wie es war - Symphonie einer Weltstadt - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace