foto

Michael MacKenzie

  • nar. 1943
    Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Koleje osudu
2008 Taggart: Geneze (TV film)
Taggart: Hra s city (TV film)
2007 Taggart: Feťáci a ztroskotanci (TV film)
Taggart: Pyramida (TV film)
Taggart: Činžák (TV film)
2006 Taggart: Nejlepší a nejchytřejší (TV film)
Taggart: Zákon (TV film)
2005 Taggart: Chodící mrtvola (TV film)
Taggart: Duch je víc než hmota (TV film)
Taggart: Důvod zabíjet (TV film)
Taggart: Moc času nezbývá (TV film)
Taggart: Poslechni, nebo zemřeš! (TV film)
Taggart: Předpovězená smrt (TV film)
Taggart: Příliš pevná pouta (TV film)
2000 Hidden
Spoluvina
1998 Návod k vraždě (TV film)
Taggart: Účtování (TV film)
1990 Lorna Doone (TV film)
Ra: Pouť Slunečního boha

TV seriály

2014 Mountain Goats (TV seriál)
2009 Gary Tank Commander (TV seriál)
2002 Still Game (TV seriál)
1998 Looking After Jo Jo (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Legendy (S12E01)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Pojistka na život (S09E01)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1987 Inspektor Taggart (TV seriál)
Vraždící filozofie (S03E01)
1986 Campbellovi (TV seriál)
Petr Veliký (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)
Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
The Fourth Arm (TV seriál)
1979 The Omega Factor (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Albert and Victoria (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace