foto

Wojciech Saloni-Marczewski

  • nar. 5.8.1956 (61 let)
    Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1998 Dějiny filmu v Popielawách
1996 Szabla od komendanta
1989 Pomiedzy wilki (TV film)
1983 Sexmise

TV seriály

2012 Paradoks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace