foto

Sandra Hess

  • nar. 27.3.1968 (50 let)
    Curych, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Remarkable Power
2007 World According to Barnes, The (TV film)
2006 Špatným směrem
2004 Gargoyl
2002 Klamné zdání
1998 Beach House
Nick Fury, zvláštní agent (TV film)
1997 Mortal Kombat 2: Vyhlazení
1996 Pán šelem - Braxovo oko (TV film)
1994 Endangered
1993 Big Gig, The
1992 California Man

TV seriály

2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Who's There? (S08E11)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Mozkovna (S04E14)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Trojský kůň (S04E23)
Odplata (S04E14)
2006 Žralok (TV seriál)
Déjà Vu All Over Again (S01E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Auto zabiják (S04E11)
Uzenáč (S04E10)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vše pro naši zem (S04E02)
Nic není samozřejmé (S04E01)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Titáni (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Blue Skies (TV seriál)
Doba přílivu (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace