foto

Nayo Wallace

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Crazy Bitches
2012 Dark Tourist
Least Among Saints
2008 Speed Racer
2001 Bratři
1999 Svatba mého nejlepšího kámoše

TV seriály

2018 Enchantimals - příběhy z Nespoutánie (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Muž přes palubu (S14E18)
2012 Care Bears: Welcome to Care-a-Lot (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Parenthood (S02E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odepsaná kampaň (S04E04)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Identity (S04E04)
2011 Torchwood (TV seriál)
End of the Road (S04E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Crossroads (S08E08)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Studené války (S03E17)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Reunion (S02E08)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace