foto

Ernst Schröder

  • nar. 27.1.1915
    Wanne-Eickel, Německá říše
  • zem. 26.7.1994 (79 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
1993 Babylon Komplott, Das (TV film)
1992 Neptun und Isolde (TV film)
1991 Rošáda (TV film)
1985 Damenwahl (TV film)
Muž, který zradil (TV film)
1984 Mrs. Harris - Freund mit Rolls Royce (TV film)
1980 Aufstieg - Ein Mann geht verloren, Der (TV film)
1978 Eingeschlossenen, Die (TV film)
Kleine Geschichten mit großen Tieren (TV film)
1976 ... in allen Lebenslagen (TV film)
1974 Krycí název Oděsa
Silverson (TV film)
Zerbrochene Krug, Der (TV film)
1970 Jedermann (TV film)
1969 Demetrius (TV film)
Waterloo (TV film)
1967 Die Flucht nach Holland (TV film)
1965 Báječná Angelika
Die echten Sedemunds (TV film)
Heidi
1964 Andorra (TV film)
Smrtelné paprsky dr. Mabuseho
The Visit
1963 Nylonschlinge, Die
1962 Der Biberpelz (TV film)
Der rote Hahn (TV film)
Nejdelší den
The Counterfeit Traitor
Život Galileův (TV film)
1961 1913 (TV film)
1960 Abendstunde im Spätherbst (TV film)
Das kunstseidene Mädchen
Můj spolužák
Strafbataillon 999
1959 Geheimaktion schwarze Kapelle
Mann, der sich verkaufte, Der
Marili
1958 Auferstehung
Eiserne Gustav, Der
Man müßte nochmal zwanzig sein
Solange das Herz schlägt
1957 Ohne dich wird es Nacht
Stresemann
1956 Anastasia - Die letzte Zarentochter
Kitty a velký svět
Nacht der Entscheidung
1955 Der 20. Juli
Der Hauptmann und sein Held
Du mein stilles Tal
Liebe ohne Illusion
1954 Das ideale Brautpaar
Ihre große Prüfung
Rittmeister Wronski
1953 Tagebuch einer Verliebten
The Man Between
1952 Gift im Zoo
Hlas toho druhého
Velké pokušení
1951 Sündige Grenze
1949 Ruf, Der
1944 Degenhardts, Die
1942 Velký stín
1941 Ohm Krüger
1940 Fahrt ins Leben
Friedrich Schiller

TV seriály

1988 Lorentz & Söhne (TV seriál)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

1967 Herr, laß mich musizieren

Host

TV pořady

1967 Theater im Gespräch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace