foto

Jemima Rooper

  • nar. 24.10.1981 (37 let)
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jemima chodila do základní školy Redcliffe v Chelsea v Londýně. V raném věku se u ní vyvinula vášeň pro drama a ona věděla, že chce být herečkou. Její matka Alison Rooper trénovala herce a nechtěla, aby její dcera byla herečkou, protože věděla, jak je tahle cesta obtížná. Jemima si ale našla v telefonním seznamu adresu agenta. Její matka odmítla mnoho rolí pro svou dceru, dokud se Jemima nedostala na konkurs pro Children’s Film Unit, organizaci, která trénuje lidi pod 18 let, jak se stát herci. Její kariéra stoupla s její první rolí ve filmu THE HIGHER MORTALS v roce 1993. Být dětskou hvězdou ale znamenalo, že Jemima měla problémy se stíháním školy a musela dělat spoustu učení doma. Pracovala neuvěřitelně tvrdě a nyní má na kontě několik úspěšných televizních filmů a role v seriálech AS IF a HEX.

Vampyria

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bertie
2017 Stealing Silver
2014 SexLife
2013 The F Word
Životní šance
2011 One Man, Two Guvnors (divadelní záznam)
2007 Life Line (TV film)
2006 Random Quest (TV film)
Černá Dahlia
2005 Lovci dinosaurů
Sexy botky
2002 Momentky
2000 Děti železnice (TV film)
Summer in the Suburbs (TV film)
1999 Junk (TV film)
Shockers: Dance (TV film)
The Passion (TV film)
1997 Owd Bob
1993 Higher Mortals, The

TV seriály

2018 Trauma (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Smrt v ráji (TV seriál)
Epizoda 1 (S07E01)
2017 Fearless (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Atlantis (TV seriál)
Blandings (TV seriál)
2010 Bouquet of Barbed Wire (TV seriál)
2008 Lost in Austen (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Třetí dívka (S11E03)
2007 The Time of Your Life (TV seriál)
2006 Sinchronicity (TV seriál)
Sugar Rush (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2004 Hex (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čarodějnice (S07E06)
2001 As If (TV seriál)
Love in a Cold Climate (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
1996 Správná pětka (TV seriál)

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace