foto

Emilia Sinisalo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mimo mapu
Tomaatti
2014 Hyväntekijä (TV film)
2012 Cesta na sever
Index lásky
2009 Kukkulan Kuningas (TV film)
2008 Korkein oikeus
Thomas (TV film)
2007 Černý led
2004 Lasileuka (studentský film)
2003 Hymypoika

TV seriály

2019 Melkein totta (TV seriál)
Menestys (E08)
Korpilakko (E07)
Luokkasota (E06)
další epizody (8)
2018 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Katkera kilpajuoksu (S03E06)
Paratiisin porteilla (S03E05)
Uhkapeliä ja uusia avauksia (S03E04)
další epizody (6)
2017 Joulukalenteri: Huiman hyvä joulu! (TV seriál)
Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Kaivos vaikka väkisin (S02E06)
Rähinää ja rahanpesua (S02E05)
Kenen lauluja laulat? (S02E04)
další epizody (6)
2016 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Vastaiskuja valtaajille (S01E06)
Kuka keikuttaa venettä (S01E05)
Armotonta arvonnousua (S01E04)
další epizody (6)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Räppäri (E03)
Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Kimmo (TV seriál)
Roba (TV seriál)
Metsästäjä (S01E04)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
2008 Suojelijat (TV seriál)
Teresa - suojelusenkelin yö (E08)
2003 Kaunis mies (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Hurja joukko (TV seriál)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Lauantaiviihde (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace