foto

Harry Hindemith

  • nar. 16.6.1906
    Brusel, Belgie
  • zem. 21.1.1973 (66 let)
    Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Ninotschka sucht den Frühling (TV film)
1972 27 Waggons Baumwolle (TV film)
Der Adjutant (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
Navzdory všemu
1971 Der Arzt wider Willen (TV film)
Der Sonne Glut (TV film)
Jagd in Kaupitz (TV film)
Čjornje suchari
1970 Katzengold (TV film)
Moje nultá hodina
1969 Krupp und Krause (TV film)
Staub und Rosen (TV film)
1968 Alchimisten (TV film)
1967 1913 (TV film)
Brot und Rosen
Die Fahne von Kriwoj Rog
Kinder der Sonne (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Der Fall Timo Rinnelt (TV film)
Šel sám (TV film)
1966 Fernsehpitaval - Justizmord in Elberfeld (TV film)
Stützen der Gesellschaft (TV film)
1965 Denk bloß nicht ich heule
Die besten Jahre
Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Lotova žena
Orpheus steigt herab (TV film)
Solange Leben in mir ist
Testpersonen (TV film)
1964 Als Martin vierzehn war
Das gewöhnliche Wunder (TV film)
Der Neue - Teil 2 (TV film)
Die Heiratsurkunde (TV film)
Die Hochzeit von Länneken
1963 Die Fontäne (TV film)
Fernsehpitaval - Die Affäre Heyde-Sawade (TV film)
Vanina Vanini (TV film)
1962 Die neue Losung (TV film)
Fernsehpitaval - Auf der Flucht erschossen (TV film)
U francouzských krbů
1961 Das Stacheltier - Das kleine und das große ABC
Der Fremde
Die Liebe und der Co-Pilot
Italské capriccio
Kuttel
Mord an Rathenau (TV film)
Schneewittchen
1960 Das Stacheltier - Scherbengericht
Der Schatten von gestern
Die heute über 40 sind
Einer von uns
Hatifa
Komödie der Irrungen
Menschen von Budapest (TV film)
Schritt für Schritt
Zu jeder Stunde
1959 Hochzeit in Bostelwetz (TV film)
SAS 181 antwortet nicht
1958 Bídníci
Der Lotterieschwede
Die Feststellung
Místo činu Berlín
Sie kannten sich alle
So eine Liebe (TV film)
1957 Bärenburger Schnurre
Der Fackelträger
Schlösser und Katen
1956 Drei Mädchen im Endspiel
Mich dürstet
Uzdravení
Ďábelský kruh
1953 Anna Susanna
Nepřemožitelní
Sukně jako kalhoty
1952 První v cíli
Román mladého manželství
1950 Hőglerův příkaz
Rodina Benthinů
1949 Chléb náš vezdejší
Quartett zu fünft
1948 Straßenbekanntschaft
Und wieder 48
1946 Irgendwo in Berlin
1944 Junge Adler

TV seriály

1971 Stíny nad Notre Dame (TV seriál)
1969 Dolles Familienalbum (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
Sankt Urban (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1968 Der Rote November lebt - vyp.

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky