foto

Rosalie Ward

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Favor
2012 Easy Rider: The Ride Back
2009 The Slammin' Salmon
2007 Alibi (TV film)
Palo Alto, CA
2005 Děti Ameriky
House of Grimm
2004 Why Germany?
Winter Sea

TV seriály

2013 Legit (TV seriál)
Love (S01E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Havárie (S05E02)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Přehlídka v troskách (S01E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Mannequin 3: The Reckoning (S06E14)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Velmi vážený pacient (S06E21)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Šílená sběratelka (S05E12)
Odložené případy (TV seriál)
Voják, jak se patří (S07E11)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ztracené dívky (S10E07)
2007 Saints & Sinners (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Čas vypršel (S04E04)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
She Spies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace