foto

So-yi Yoon

  • nar. 5.1.1985 (36 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dolawayo busanhange
Yeogodongchang
2015 Eotteon salin
2010 Woori manan jeok issnayo
2005 Muyeonggeom
Yeokjeonui myeong-su
2004 Arahan jangpung daejakjeon

TV seriály

2020 Boksuhaera (TV seriál)
2019 Dakteo tamjeong (TV seriál)
Taeyangeui gyejeol (TV seriál)
2018 Gyeryongseonnyeojeon (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Hwanghuui pumgyeok (TV seriál)
Keopiya butakhae (TV seriál)
2016 Geurae, geureongeoya (TV seriál)
2015 Sinbuneul sumgyeola (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2014 Cheonsang yeoja (TV seriál)
2013 Siksyareul habsida (TV seriál)
2011 Kulreo obeu woomun (TV seriál)
Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
Episode 27 (E27)
další epizody (29)
2009 Ailiseu (TV seriál)
Hieoro (TV seriál)
2008 Yuriui seong (TV seriál)
2007 Okseon hawooseu (TV seriál)
Woorereul haengbok hake myeot kaji chilmun (TV seriál)
2006 Keutbai solro (TV seriál)
2004 Salanghanda malhaejooeo (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 옥탑방의 문제아들 (TV pořad)
2017 Hasukjip ddaldeul (TV pořad)
2016 Eunmilhage widaehage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky