foto

Rolf Karl Augustin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Wunder einer Nacht (TV film)
1977 Der Einstand (TV film)
1975 Tatort - Urlaubsmord (TV film)
1963 Bauer als Millionär, Der (TV film)
1962 Auf Sand gebaut (TV film)
Leutnant Gustl (TV film)
1961 Die Ballade vom Franz und der Marie (TV film)
1958 Einmal noch die Heimat seh'n
1955 An der schönen blauen Donau
1947 Die Glücksmühle
Wer küßt wen?

TV seriály

1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)

Divadelní záznam

1967 Der Bauer als Millionär (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1968 Seniorenklub (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky