foto

Maria Engelstorfer

  • nar. 1903
    Wien, Rakousko-Uhersko
  • zem. 14.6.1979
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Kottan ermittelt - Drohbriefe (TV film)
Povídky z Vídeňského lesa
Santa Lucia (TV film)
1977 Glückssachen (TV film)
Tu, felix Austria, was du nicht lassen kannst (TV film)
1976 Bomber & Paganini
Duett zu dritt
Junge Freud, Der (TV film)
Kottan ermittelt - Hartlgasse 16a (TV film)
1975 Tatort - Urlaubsmord (TV film)
Totstellen (TV film)
1972 Letzte Werkelmann, Der
Strach brankáře při penaltě
1969 Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)

TV seriály

1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1977 Der teure Johann (divadelní záznam)
1975 Alles, nur keine Schwestern (divadelní záznam)
Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1973 Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
Die falsche Annonce (divadelní záznam)
1969 Ein Engel auf Erden (divadelní záznam)
1967 Die große Schuld (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky