foto

Mikidžiró Hira

  • nar. 21.11.1933
    Hirošima, Japonsko
  • zem. 23.10.2016 (82 let)
    Setagaja, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kulatý stůl - Kokko a fantazie jednoho léta
2013 Cameraman A Aiičiró no meikjú suiri (TV film)
Eien No Zero
2011 Kumo no Ito
Malí ninjové
Onmitsu Hichou (TV film)
2010 13 samurajů
2009 Goemon
Taxi Driver no Suiri Nisshi 25 (TV film)
2008 Dansou no reijin (TV film)
Kenkjaku šóbai: Haru no araši (TV film)
2005 Azumi 2
Operetta tanuki goten
2004 Horobi no Monokuromu (TV film)
2001 Zuiketsu gensō - Tonkararin yume densetsu
1997 シャ乱Qの演歌の花道
1996 Mikeneko Holmes no suiri (TV film)
1994 Araki Mataemon: Otokotachi no shura (TV film)
Rampo
1992 Šura no densecu
1991 Ojadži no hige 11 (TV film)
1990 Jipangu
1988 Another Way: D kikan džóhó
Júšun
Kyoshi binbin monogatari (TV film)
Teito monogatari
1985 Hissacu! Brownkan no kaibucutači
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 7 (TV film)
Šokutaku no nai ie
1984 Irodorigawa
Kuro no kairó (TV film)
1983 Amagigoe
Bitva u Cušimy
1982 Júkai hódó
Kjódan
1981 Nihon no acui hibi: Bósacu – Šimojama džiken
1980 Tokugawa ičizoku no hókai
1977 Sabita honó
Utamaro: Yume to širiseba
1976 Tenpó suiko-den: Óhara júgaku
1969 Senbazuru
Čókósó no akebono
1968 Taijó no ódži: Horus no daibóken
1967 Sekishun
Čiekošó
Čikumagawa zeššó
1966 Danrjú
Gohiki no šinši
Ohana han
Tvář toho druhého
1965 Hana no o-Edo no hôkaibô
Kemono no ken
Obi o toku Natsuko
Yotsuya kaidan
1964 Baišun čikasošiki
Dai satsujin
Daisan no nindža
Joru no henrin
Mijamoto Musaši: Ičidžódži no kettó
Sanbiki no samurai
Zatoichi sekisho yaburi
1963 Boss wo taose
Džinsei gekidžó: Zoku hiša kaku
Gang domei
Iššin tasuke: Otoko ippiki dóčúki
Kogan ittórjú
Kono kubi ičimangoku
Mijamoto Musaši: Nitórjú kaigen
Otoko ippiki dochuki
Sanadovi hrdinové
Šówa kjókjaku den
1962 Amakusa Širó Tokisada
Hibari no hahakoi gitá
Karamiai
Minamoto Kuró Jošicune
Sanbjaku rokudžú goja
Óšó
1961 Akai kagebóši
Andžu to Zušiómaru
Cukigata Hanpeita
Edokko handžóki
Fudži ni tacu wakamuša
Hakkó rjúkitai
Iemicu to Hikoza to iššin Tasuke
Kirimaru kirigakure
Kirimaru kirigakure: Nankai no ókami
Tókai iči no wakaojabun
Umon torimonočó: Maboroši tóró onna
1960 Koken wa orezu: Cukikage ittórjú
Wakaki hi no džiročó: Tókai no kaojaku
Zoku Šinran
Šinran

TV seriály

2016 Kain to Aberu (TV seriál)
2015 Risuku no Kamisama (TV seriál)
2014 Iryû: Team Medical Dragon 4 (TV seriál)
Peter no sórecu (TV seriál)
2013 Keidži no manazaši (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
2011 Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
Onmitsu Happyaku Yacho (TV seriál)
Pandora III (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
2006 Kemonomichi (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
2003 Semishigure (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
1998 Kenkaku šóbai (TV seriál)
1997 Sore ga kotae da! (TV seriál)
1995 100 oku no otoko (TV seriál)
1993 Tokugawa bugeičó: Jagjú sandai no ken (TV seriál)
1992 Natsu no Arashi! (TV seriál)
信長 KING OF ZIPANGU (TV seriál)
1991 Taiheiki (TV seriál)
1980 Tennó no rjóriban (TV seriál)
1979 Fumó čitai (TV seriál)
1975 Hagure Keiji (TV seriál)
1973 Kunitori Monogatari (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Legacy of SOMA: Aonoran (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky