foto

Jean van de Velde

  • nar. 14.3.1957 (63 let)
    Bukavu, Kongo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Bram Fischer
2013 Hoe duur was de suiker
2011 All Stars 2: Old Stars
2008 Wit licht
2006 Wild Romance
2004 Floris
2000 Lek
1997 Superhvězdy
1993 De kleine blonde dood
1979 Verwording van Herman Dürer, De

TV seriály

2020 All Stars & Zonen (TV seriál)
Van Der Valk (TV seriál)
Death in Amsterdam (E03)
2019 Morten (TV seriál)
2006 t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Rundfunk (TV seriál)

Dokumentární

2007 Allemaal film (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky