foto

Brigitte Neumeister

  • nar. 12.1.1944
    Perchtoldsdorf, Wien, Rakousko
  • zem. 1.11.2013 (69 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Super plán (TV film)
2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
2000 Vino santo (TV film)
1983 Tatort - Mord in der U-Bahn (TV film)
1981 Hell in Frauensee (TV film)
1976 Sonntagsgeschichten (TV film)
1975 Der Fremde (TV film)
Tatort - Urlaubsmord (TV film)
1974 Wienerinnen (TV film)
1970 Das Wort (TV film)
1969 Das Lamm (TV film)
1968 Die Landstreicher
Johanna geht... (TV film)
1967 Heubodengeflüster
Katzenzungen (TV film)

TV seriály

2009 Die Lottosieger (TV seriál)
Macht 6 glücklich? (S01E01)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1980 Alles auf einen Schlag (divadelní záznam)
1971 Letzte Grüße, lieber Charlie (divadelní záznam)
1970 Herr im Haus bin ich (divadelní záznam)
1963 Drei Einakter (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2012 Der Salon am Dienstag (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2000 Die Millionenshow (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky