foto

Lieselotte Plauensteiner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Auf Teufel komm raus
1994 Höhenangst
1992 Mord im Wald (TV film)
1986 Tatort - Das Archiv (TV film)
1983 Tatort - Mord in der U-Bahn (TV film)
1982 Tatort - Mordkommando (TV film)
1981 Tatort - Mord in der Oper (TV film)
1980 Tatort - Mord auf Raten (TV film)
1979 Tatort - Mord im Grand-Hotel (TV film)
1978 Tatort - Mord im Krankenhaus (TV film)
1977 Tatort - Der vergessene Mord (TV film)
1976 Tatort - Annoncenmord (TV film)
1975 Tatort - Urlaubsmord (TV film)
1974 Tatort - Mord im Ministerium (TV film)
1973 Tatort - Frauenmord (TV film)
1972 Tatort - Die Samtfalle (TV film)
1971 Tatort - Mordverdacht (TV film)
1970 Gartenlaube, Die (TV film)
1968 Des Meeres und der Liebe Wellen (TV film)

TV seriály

1983 Der gute Engel (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1963 Oberinspektor Marek (TV seriál)

Dokumentární

1988 Borderline
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

1966 Krach im Hinterhaus (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 ORF-Legenden (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky