foto

Padraic McKinley

  • nar. 15.8.1974 (45 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Wheelman
2016 Pýcha, předsudek a zombie
2015 Careful What You Wish For
Divoká karta
2013 Nevyřízený účet
2012 Chlap na roztrhání
2010 Smrt a život Charlieho St. Clouda
2009 Znovu 17
2008 Expres
2007 Hranice smrti
2004 Láska na druhý pokus
Zlatíčko
2002 Igby

TV seriály

2019 Nejsilnější hlas (TV seriál)
1995 (E01)
2017 Kingdom (TV seriál)
Old Pueblo (S03E08)
2016 Kingdom (TV seriál)
No Sharp Objects (S02E20)
Late to Leave (S02E19)
Cut Man (S02E18)
další epizody (10)
2015 Kingdom (TV seriál)
Traveling Alone (S02E10)
Living Down (S02E09)
Smoker (S02E08)
další epizody (10)
2014 Kingdom (TV seriál)
King Beast (S01E10)
Cut Day (S01E09)
The Gentle Slope (S01E08)
další epizody (10)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Basic Instinct (S01E04)
Proceed with Caution (S01E02)
Pilot (S01E01)
2011 Změna je život (TV seriál)
Affair Remembered (S02E13)
Torchwood (TV seriál)
The Categories of Life (S04E05)
Rendition (S04E02)
2010 Happy Town (TV seriál)
I Came to Haplin for the Waters (E02)
In This Home on Ice (E01)
Změna je život (TV seriál)
Plumber Cracked (S02E08)
Music Faced (S02E05)
Ocean Uncharted (S02E01)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nejlepší taktika (S01E07)
Životní zkouška (S01E03)
Morální zodpovědnost (S01E02)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Injured Party (S02E06)
2007 October Road (TV seriál)
Best Friend Windows (S01E06)
Forever Until Now (S01E05)
The Pros and Cons of Upsetting the Applecart (S01E02)
další epizody (4)
2006 Dexter (TV seriál)
Vidět rudě (S01E10)
Okruh přátel (S01E07)
Krvavé svědectví (TV seriál)
2005 Slepá justice (TV seriál)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Dead Soldiers (S02E02)
2002 American Family (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Kingdom (TV seriál)
Lie Down in the Light (S03E10)
Cactus (S03E09)
2016 Kingdom (TV seriál)
Halos (S02E16)
Take Pills (S02E15)

Dokumentární

2018 Fightworld (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky