foto

Greta Zimmer

  • nar. 9.12.1922
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • zem. 28.7.2003 (80 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Aurélien (TV film)
2000 Aktion C+M+B (TV film)
1987 Höchste Eisenbahn (TV film)
Tatort - Der letzte Mord (TV film)
1980 Glaube, Liebe, Hoffnung (TV film)
1979 Lemminge, Teil 2 - Verletzungen (TV film)
Lumíci, část 1 - Arkády (TV film)
1978 Sechs Personen suchen einen Autor (TV film)
1976 Feuerwerk
1975 Tatort - Urlaubsmord (TV film)
1972 Defraudanten (TV film)
Galgentoni (TV film)
Letzte Werkelmann, Der
1969 Das Ereignis (TV film)
Das weite Land (TV film)
Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
Engelchen macht weiter - Hoppe, hoppe Reiter
Hoppe, hoppe, Reiter (TV film)
1967 Biedermann und die Brandstifter (TV film)
1966 Der Mörder mit dem Seidenschal
1965 Der Tag danach (TV film)
1964 Don Juan oder Die Liebe zur Geometrie (TV film)
1962 Alle meine Söhne (TV film)
Die vergessenen Jahre
1960 Wegen Verführung Minderjähriger
1958 Der Talisman (TV film)
1956 Gasparone
Kronprinz Rudolfs letzte Liebe
1954 Vídeňský komediant
1949 Ein bezaubernder Schwindler
1948 Der Leberfleck

TV seriály

1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1982 Stück Himmel, Ein (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
Fritz Muliar Schau (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)

Divadelní záznam

1971 Wiener Totentanz (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky