foto

Sullivan Walker

  • nar. 20.11.1946
    Success Village, Laventille, Trinidad a Tobago
  • zem. 20.2.2012 (65 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Zbohatni nebo chcípni
1997 Hranice nevinnosti (TV film)
1993 Firma
1989 Misplaced
Runaway (TV film)
1986 Krokodýl Dundee
1980 Exterminátor

TV seriály

2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rituál (S05E14)
1996 Chameleon (TV seriál)
Lush Life (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1994 Země 2 (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
Where I Live (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky