foto

Emma Campbell

  • nar. 15.6.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Flint (TV film)
2015 The Dark Stranger
2014 Muži v ringu
2013 Hra o dítě (TV film)
2012 Officer and a Murderer, An (TV film)
2006 Kardia
Lesy
Záhadný dům (TV film)
2005 Obchod s bílým masem (TV film)
2004 Letec
Medvídek Winnie (TV film)
2003 Noční vlny (TV film)
2002 Na stopě vraha (TV film)
Nepříjemná dohra
Strach.com
2000 Jackie (TV film)
Ultimate G's
V těle vraha
Varianova válka (TV film)
1998 Malí muži
Out of Control
The Sleep Room

TV seriály

2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nevyléčitelné případy (S08E13)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Pátek třináctého, 1901 (S07E14)
2013 The Next Step (TV seriál)
2012 Nikita (TV seriál)
Shadow Walker (S02E20)
2011 Kingová (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Out of the Mouths of Babes (S01E04)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Rozedraný a špinavý (S04E01)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
2006 The State Within (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
Hvězdné hádky (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Nekonečný příběh (TV seriál)
1998 Radio Active (TV seriál)
1997 Princezna Sissi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 My Perfect Landing (TV seriál)
2017 Creeped Out (TV seriál)
2013 The Next Step (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 My Perfect Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky