foto

Cindy Mollo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Claire's Cambodia
2013 Zlomené město
2011 Texaský kat
2010 Kniha přežití
2008 New Yorku, miluji Tě!
2006 Strážce
2004 Spartakus (TV film)
2002 Ohnisko požáru (TV film)
Skinwalkers (TV film)
2001 Bojkot (TV film)
2000 Hromy a blesky
Panika
1999 Dash a Lilly (TV film)
1998 Báječný nový svět (TV film)
Vyhnanec (TV film)
1997 Cesta do ráje (TV film)
Hořící peklo (TV film)

TV seriály

2014 Satisfaction (TV seriál)
2013 Back in the Game (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Eight (E09)
His Visit: Day Five (E06)
His Visit: Day Two Continued (E03)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2005 V utajení (TV seriál)
Al-Faitha (S01E01)
2004 Dotek zla (TV seriál)
2003 Lucky (TV seriál)
1999 Cold Feet (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
Plan B (S01E07)
Straight Life (S01E05)
God's Chillin' (S01E03)
další epizody (4)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)

Dokumentární

1995 Microsoft Windows 95 Video Guide

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace