foto

Cindy Mollo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Juanita
2015 Claire's Cambodia
2013 Zlomené město
2011 Texaský kat
2010 Kniha přežití
2008 New Yorku, miluji Tě!
2006 Strážce
2004 Spartakus (TV film)
2002 Ohnisko požáru (TV film)
Skinwalkers (TV film)
2001 Bojkot (TV film)
2000 Hromy a blesky
Panika
1999 Dash a Lilly (TV film)
1998 Báječný nový svět (TV film)
Vyhnanec (TV film)
1997 Cesta do ráje (TV film)
Hořící peklo (TV film)

TV seriály

2020 Ozark (TV seriál)
Partnerství (S03E02)
Ve válce (S03E01)
2018 Ozark (TV seriál)
Jediná cesta ven (S02E07)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Two of Swords (S01E07)
2014 Satisfaction (TV seriál)
...Through Terms and Conditions (S01E07)
...Through Self Discovery (S01E04)
2013 Back in the Game (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Eight (E09)
His Visit: Day Five (E06)
His Visit: Day Two Continued (E03)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2005 V utajení (TV seriál)
Al-Faitha (S01E01)
2004 Dotek zla (TV seriál)
2003 Lucky (TV seriál)
1999 Cold Feet (TV seriál)
1998 Zločin v ulicích (TV seriál)
Shaggy Dog, City Goat (S06E11)
1997 Oz (TV seriál)
Plan B (S01E07)
Straight Life (S01E05)
God's Chillin' (S01E03)
další epizody (4)
Zločin v ulicích (TV seriál)
Blood Ties: Part 3 (S06E03)
Blood Ties: Part 1 (S06E01)
Partners and Other Strangers (S05E21)
další epizody (6)
1996 Zločin v ulicích (TV seriál)
The Wedding (S04E21)
Full Moon (S04E17)
Requiem for Adena (S04E16)
další epizody (7)
1995 Zločin v ulicích (TV seriál)
A Doll's Eyes (S04E06)
Hate Crimes (S04E05)
Fire: Part 2 (S04E02)
1994 Zločin v ulicích (TV seriál)
Black and Blue (S02E03)
See No Evil (S02E02)
Bop Gun (S02E01)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
The Night of the Dead Living (S01E09)
Smoke Gets in Your Eyes (S01E08)
A Dog and Pony Show (S01E06)
další epizody (4)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)

Dokumentární

1995 Microsoft Windows 95 Video Guide

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky