foto

Hans Brenner

  • nar. 25.11.1938
    Innsbruck, Rakousko
  • zem. 4.9.1998 (59 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Zwei Kinogesichter (TV film)
1996 Drei in fremden Betten (TV film)
Drei in fremden Kissen (TV film)
1995 Dicke Freunde (TV film)
1994 Tatort - ... und die Musi spielt dazu (TV film)
1993 Geschichten aus der Heimat - Blattschuß (TV film)
Tatort - Alles Palermo (TV film)
1992 Langer Samstag
1990 Arbeitersaga: April 1945 - Das Plakat (TV film)
Landläufiger Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Abgründe (TV film)
1989 Die Arbeitersaga: Juni 1961 - Die Verlockung (TV film)
Mix Wix
1988 Starke Zeiten
1987 Chinesen kommen, Die (TV film)
1986 Heilt Hitler!
Tatort - Pension Tosca oder Die Sterne lügen nicht (TV film)
1985 Bolero
1984 Lieber Karl
1983 Die Spider Murphy Gang
Mír s pepermintovou příchutí
Spider Murphy Gang
1982 Nacht der Wölfe
Starke Stamm, Der (TV film)
1981 Niemandsland (TV film)
1980 Das eine Glück und das andere (TV film)
1979 Die Farbe des Himmels (TV film)
Schluchtenflitzer
1978 Alpensaga - Die feindlichen Brüder (TV film)
1977 Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)
Hauptdarsteller, Der
Tatort - Flieder für Jaczek (TV film)
1976 Alpensaga - Liebe im Dorf (TV film)
1975 Hahnenkampf (TV film)
Messer im Rücken, Das
1974 Eiger (TV film)
1973 Die Sachverständigen
Reigen
Sieger von Tambo, Der (TV film)
Sittengemälde (TV film)
Tatort - Ein ganz gewöhnlicher Mord (TV film)
1972 Frau Brückl muß sich umstellen (TV film)
Hochzeit (TV film)
Im bayerischen Stil (TV film)
Oscar Wilde (TV film)
1971 Change (TV film)
1970 Mathias Kneissl
Wie eine Träne im Ozean (TV film)
1969 Ich bin nicht der Eiffelturm (divadelní záznam)
Revolte, Die (TV film)
1968 Layout
1967 Das Attentat - Schleicher: General der letzten Stunde (TV film)
Der Tod des Präsidenten (TV film)
1953 Junges Herz voll Liebe

TV seriály

1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt na psychiatrii (S03E04)
1996 Big Ben (TV seriál)
Smrt v internátu (S01E02)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Herbert und Schnipsi (TV seriál)
Peter und Paul (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1984 Franz Xaver Brunnmayr (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Zeiten ändern sich, Die (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Ein Mann für alle Fälle (TV seriál)
Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
Die Alpensaga (TV seriál)
1975 Eurogang (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

1997 Todesspiel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky