foto

Joachim Wichmann

  • nar. 8.12.1917
    Berlín, Německá říše
  • zem. 22.5.2002 (84 let)
    Dießen am Ammersee, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Geschichten aus der Heimat - Gift, Schnaps und Meeresleuchten (TV film)
Tatort - Einer sah den Mörder (TV film)
Tatort - Pension Tosca oder Die Sterne lügen nicht (TV film)
Zweikampf (TV film)
1983 Der Schnüffler
1976 Baumeister Solness (TV film)
Die Hebamme (TV film)
1975 Tatort - Die Abrechnung (TV film)
1972 Ein Toter stoppt den 8 Uhr 10 (TV film)
Zeitaufnahme (TV film)
1971 Das Feuerwerk (TV film)
Das große Projekt (TV film)
Maestro der Revolution? (TV film)
Nocturno (TV film)
1970 Abiturienten (TV film)
Abseits (TV film)
Große Familie, Eine (TV film)
1969 Der Besuch (TV film)
Transplantation (TV film)
1968 Das imaginäre Leben des Straßenkehrers Auguste G. (TV film)
1967 Das Attentat - L.D. Trotzki (TV film)
Florentiner Hut, Ein (TV film)
Leuchtfeuer (TV film)
1966 Baumeister Solness (TV film)
Beginn, Der (TV film)
1964 Martyrium des Peter O'Hey, Das (TV film)
1963 Bilderkomödie (TV film)
Striptease (TV film)
1961 Was macht Papa denn in Italien?
1959 Nick Knattertons Abenteuer - Der Raub der Gloria Nylon
1958 Nick Knattertons Abenteuer
1956 Ein Mädchen aus Flandern

TV seriály

1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1986 Tante Tilly (TV seriál)
Unternehmen Köpenick (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1983 Engel auf Rädern (TV seriál)
Jakob und Adele (TV seriál)
Köberle kommt (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
Parole Chicago (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Spannende Geschichten (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky